Monday, August 15, 2011

Jawatan Kosong di Pusat Perubatan Universiti Malaya
Pihak Pusat Perubatan Universiti Malaya mengalu-alukan rakyat Malaysia yang mempunyai kelayakan untuk memohon jawatan-jawatan yang disenaraikan di bawah :

BILJAWATANSTATUSKUMPULAN JAWATANSKIM
1.PEGAWAI PERUBATANKontrakPengurusan & Profesional Capaian


PERMOHONAN
Permohonan boleh dibuat secara atas talian di laman sesawang http://spj.ummc.edu.my/. Dokumen-dokumen sokongan seperti curriculum vitae, ijazah asas perubatan, ijazah lanjutan
(sekiranya berkaitan), dokumen pendaftaran dengan Majlis Perubatan Malaysia dan lain-lain hendaklah diemelkan kepada dahlia@ummc.edu.my. Semua dokumen ini (kecuali curriculum vitae) hendaklah disahkan benar.


tarikh tutup adalah pada
1 Jan 2012. Sebarang permohonan tidak akan dibenarkan selepas tarikh tutup. Sila log masuk terlebih dahulu untuk membolehkan anda membuat permohonan.2 comments:

apatlelex said...
This comment has been removed by the author.
apatlelex said...

SALAM, MENCARI JAWATAN DI MANA SYARIKAT SWASTA MAHU PON KERAJAAN UNTUK JAWATAN HUMAN RESOURCE EXECUTIVE ATAU ADMIN EXECUTIVE ATAU ASST MANAGER HR& ADMIN ... DI AREA NILAI/BANGI/KAJANG/S.ALAM/PJ/SEREMBAN HARAP DAPAT MEMBANTU...SEBAB SAYA BARU BERHENTI KERJA...COMPENY LAMA SUDAH 5BLN TAK BAYAR GAJI...DAN SAYA TELAH BUAT TUNTUTAN DI PEJABAR BURUH UTK GAJI SAYA....HARAP DAPAT MEMBANTU NAMA: CHE NOOR KAMALIA BTE CHE JUSOH PENGALAMAN: 7THN DALAM BIDANG HR & ADMIN KELULUSAN : PRA DIPLOMA OF PTPL COLLAGE & DIPLOMA EXECUTIVE MANAGEMENT OF UNIVERSITY MALAYA PHONE: 019-2811329 EMAIL: apatlelex@gmail.com

Post a Comment